Vei fi tatic: mesaje pentru sotul meu ca va fi tatic

Sarcina este un moment important in viata oricarui cuplu, iar vestea unei sarcini este, fara indoiala, o veste care va fi intampinata cu bucurie si entuziasm. Exista diferite moduri prin care o femeie poate sa-si anunte partenerul ca va fi tatic, fie ca este o surpriza sau nu. In cele ce urmeaza, vei avea acces la cateva idei despre cum poate fi transmis acest mesaj.

Mesaje prin care iti poti anunta sotul ca va fi tatic

Prin intermediul unui cadou: Un cadou poate fi o modalitate excelenta de a transmite aceasta veste importanta. Poti sa-i cumperi partenerului tau o pereche de pantofi pentru copii sau o jucarie care sa sugereze faptul ca va fi tatic.

Prin intermediul unui joc: Poti sa creezi un joc care sa-i ofere partenerului tau indicii despre sarcina. De exemplu, poti sa creezi un joc de cuvinte incrucisate cu cuvinte precum “bebelus”, “patut” sau “scutec”.

Prin intermediul unei felicitari: O felicitare cu un mesaj special poate fi o modalitate simpla si eficienta de a transmite vestea. Poti sa-i scrii un mesaj care sa exprime cat de emotionata esti si cat de fericita esti ca veti deveni parinti.

Prin intermediul unui video: Poti sa creezi un videoclip personalizat in care sa-i spui partenerului tau ca veti avea un copil. Poti sa-i impartasesti sentimentele tale si sa-i spui cat de mult inseamna pentru tine acest lucru.

Prin intermediul unui puzzle: Ii poti oferi in dar partenerului tau un puzzle personalizat cu un mesaj creativ. Lasa-ti partenerul sa faca acest puzzle iar la final va primi marea veste.

Prin intermediul unui mesaj scris cu ajutorul luminii: Poti sa-i scrii un mesaj cu ajutorul luminii pe o panza sau pe o foaie de hartie, apoi sa-i arati acest mesaj noaptea cand e intuneric. Mesajul poate fi, de exemplu, “Vei fi tatic!”.

Prin intermediul unei sesiuni foto: Poti sa organizezi o sesiune foto speciala in care sa-i arati partenerului tau o fotografie cu o pereche de pantofi pentru copii, sau cu o imagine care sugereaza faptul ca va fi tatic.

Prin intermediul unei invitatii surpriza la masa: Poti sa-ti inviti partenerul tau la masa si sa ii oferi un meniu special cu feluri de mancare care sugereaza faptul ca veti avea un copil, de exemplu pot sa soliciti inainte bucatarului sa pregateasca doua meniuri pentru copii.

Venirea pe lume a unui copil este importanta pentru un barbat

Venirea pe lume a unui copil este un eveniment important si emotionant pentru orice familie, indiferent de sexul copilului. Cu toate astea, se considera adesea ca un copil este mai important pentru mama decat pentru tata. Dar, in realitate, venirea pe lume a unui copil este la fel de importanta si pentru tata, asa cum este si pentru mama. Potrivit cercetarilor, barbatii care devin tati au un nivel mai scazut de stres si o mai buna sanatate mentala decat barbatii fara copii. De asemenea, barbatii care sunt mai implicati in viata copiilor lor au un risc mai scazut de boli de inima si diabet.× WhatsApp