Avem un model de diploma tip surpriza pe care il putem adapta nevoilor tale. Indiferent daca diploma este de exemplu pentru bunici de ziua lor sau cu alta ocazie speciala. Isi construieste felicitarea singura piesa cu piesa :)

Fiecare model a fost gandit pentru a surprinde persoana care il asambleaza (imaginati-va experienta pe care o vor avea bunicii in timp ce descopera diploma pas cu pas, piesa cu piesa). Are si scop decorativ dupa asamblare. Am inclus in colet o rama si un suport pentru birou. Fiecare felicitare se livreaza in cutie cadou!

Modele Diplome de Merit Personalizate Surprizatoare
(unde putem scrie ce apreciezi tu cel mai mult la bunicul sau bunica ta).

IATA CATEVA EXEMPLE. PUTEM CREA CEVA SPECIAL PENTRU NEVOILE TALE
- click pe imagine pentru marire -

  • DIPLOMA PENTRU SOTIE
  • DIPLOMA PENTRU SOT
  • DIPLOMA PENTRU NASI
  • DIPLOMA PENTRU SEF
  • DIPLOMA PENTRU TATA
  • DIPLOMA PENTRU MAMA
  • DIPLOMA PENTRU PROFESOR
  • DIPLOMA PENTRU IUBIT


Cateva imagini cu ceea ce vei primi de la noi (un cadou personalizat gata pregatit pentru a fi oferit)
Cutia Cadou + Piesele Puzzle din Lemn (in saculet de bumbac) + Rama Lemn Alba + Suport Metal Alb
- click pe imagine pentru marire -


IATA CUM ARATA UN PUZZLE CREAT DE NOI (URMARESTE PREZENTAREA VIDEO)
O surpriza perfecta pentru bunici? Clientii nostri spun ca da!

Indiferent daca este ziua bunicului, bunicei sau orice alta ocazie speciala care ii pune pe bunicii tai in centrul atentiei, ei merita cu siguranta din partea nepotilor, un cadou pe masura, un cadou personalizat memorabil, acel "ceva" care sa le aduca aminte de momentul in care nepotii lor s-au hotarat sa ii felicite de ziua lor, sau de ce nu, pentru ca sunt "cei mai frumosi bunici din lume". Desigur o diploma tip felicitare personalizata cu mesajul potrivit reprezinta un cadou deosebit si pare a fi surpriza perfecta. Dar ce poate fi mai memorabil pentru bunicii tai decat acel moment cand vor descoperi diploma "facuta din piese" si frumos ambalata intr-un saculet cu fundita? Ora care va fi experienta unui bunic sau pentru o bunica atunci cand fiecare piesa este numerotata pe spate, si ei vor construi usor felicitarea piesa cu piesa, pas cu pas ghidandu-se doar dupa numerele de pe spate? Cum ar fi sa afle singuri mesajul de felicitare al nepotilor pe diploma in timp ce o contruieste?

Noi va garantam ca va fi o surpriza si o experienta deosebita pentru acei bunici. O exeperienta care va fi tinuta minte si va starni emotii de fiecare data cand aceasta diploma va fi observata pe birou sau in biblioteca lor, frumos inramata pe un suport alb. Stiti o modalitate mai frumoasa si inedita de a transmite felicitari bunicilor? Sau o idee mai potrivita pentru a face surprize bunicii tale? Va recomandam cadoul nostru! Nu spunem doar noi, spun clientii care au comandat de la noi aceste felicitari tip diplome pe puzzle. 99% din feedbackurile primite de la clienti se refera la cat de deosebit a fost momentul cand si-a contruit singura mesajul de apreciere si ce emotii frumoase a creat cadoul notru personalizat. A fost catalogat drept "cadoul surpriza perfect". Va asteptam cu ideile voastre despre cum sa personalizam acest cadou unic pe puzzle. Spuneti-ne care credeti ca este mesajul de apreciere pentru bunicii tai de ziua lor, iar noi vom realiza un cadou perfect personalizat pentru nevoile dvs. si promitem ca va fi acea surpriza perfecta pentru orice bunic din partea nepotului sau nepoatei. Va asteptam cu drag :).TE INTERESEAZA ACEST CADOU PERSONALIZAT?
CITESTE MAI MULTE DESPRE CEEA CE FACEM SAU PLASEAZA COMANDA MAI JOS