Avem un model de diploma tip surpriza pe care il putem adapta nevoilor tale. Indiferent daca diploma este de exemplu pentru parinti de ziua lor sau cu alta ocazie speciala. Isi vor construi felicitarea singuri piesa cu piesa :)

Fiecare model a fost gandit pentru a surprinde persoana care il asambleaza (imaginati-va experienta pe care o va avea parintii in timp ce descopera diploma pas cu pas, piesa cu piesa). Are si scop decorativ dupa asamblare. Am inclus in colet o rama si un suport pentru birou. Fiecare felicitare se livreaza in cutie cadou!

Modele Diplome de Merit Personalizate
(unde putem scrie ce apreciezi tu cel mai mult la parintii tai).

IATA CATEVA EXEMPLE. PUTEM CREA CEVA SPECIAL PENTRU NEVOILE TALE
- click pe imagine pentru marire -

  • DIPLOMA PENTRU SOTIE
  • DIPLOMA PENTRU SOT
  • DIPLOMA PENTRU NASI
  • DIPLOMA PENTRU SEF
  • DIPLOMA PENTRU TATA
  • DIPLOMA PENTRU MAMA
  • DIPLOMA PENTRU PROFESOR
  • DIPLOMA PENTRU IUBIT


Cateva imagini cu ceea ce vei primi de la noi (un cadou personalizat gata pregatit pentru a fi oferit)
Cutia Cadou + Piesele Puzzle din Lemn (in saculet de bumbac) + Rama Lemn Alba + Suport Metal Alb
- click pe imagine pentru marire -


IATA CUM ARATA UN PUZZLE CREAT DE NOI (URMARESTE PREZENTAREA VIDEO)
O surpriza perfecta pentru parinti? Clientii nostri spun ca da!

Indiferent daca este ziua parintilor sau orice alta ocazie speciala care ii pun pe parintii tai in centrul atentiei, ei merita cu siguranta din partea fiului sau fiicei, un cadou pe masura, un cadou personalizat memorabil, acel "ceva" care sa le aduca aminte de momentul in care copii lor, s-au hotarat sa ii felicite de ziua de nastere, sau de ce nu, pentru ca sunt "cei mai buni parinti din lume". Desigur o diploma tip felicitare personalizata cu mesajul potrivit reprezinta un cadou deosebit si pare a fi surpriza perfecta. Dar ce poate fi mai memorabil pentru parinti decat acel moment cand vor descoperi diploma "facuta din piese" si frumos ambalata intr-un saculet cu fundita? Ora care va fi experienta parintilor atunci cand fiecare piesa este numerotata pe spate, si ei isi construiesc usor diploma piesa cu piesa, pas cu pas ghidandu-se doar dupa numerele de pe spate? Cum ar fi sa afle singura mesajul de felicitare al copiilor pe diploma in timp ce o contruieste?

Noi va garantam ca va fi o surpriza si o experienta deosebita pentru acei parinti. O exeperienta care va fi tinuta minte si va starni emotii de fiecare data cand aceasta diploma va fi observata pe birou sau in biblioteca lor, frumos inramata pe un suport alb. Stiti o modalitate mai frumoasa si inedita de a transmite felicitari parintilor? Sau o idee mai potrivita pentru a face surprize parintilor tai? Va recomandam cadoul nostru! Nu spunem doar noi, spun clientii care au comandat de la noi aceste felicitari tip diplome pe puzzle. 99% din feedbackurile primite de la clienti se refera la cat de deosebit a fost momentul cand si-au contruit singur mesajul de apreciere si ce emotii frumoase a creat cadoul notru personalizat. A fost catalogat drept "cadoul surpriza perfect". Va asteptam cu ideile voastre despre cum sa personalizam acest cadou unic pe puzzle. Spuneti-ne care credeti ca este mesajul de apreciere pentru parintii tai de ziua lor de nastere, iar noi vom realiza un cadou perfect personalizat pentru nevoile dvs. si promitem ca va fi acea surpriza perfecta pentru orice parinte din partea copiilor lor. Va asteptam cu drag :).TE INTERESEAZA ACEST CADOU TIP SURPRIZA?
CITESTE MAI MULTE DESPRE CEEA CE FACEM SAU PLASEAZA COMANDA MAI JOS