Avem un model de diploma tip felicitare pe care il putem adapta nevoilor tale. Indiferent daca felicitarea este de exemplu pentru tatici de ziua lor sau cu alta ocazie speciala. Isi construieste diploma singur piesa cu piesa :)

Fiecare model a fost gandit pentru a surprinde persoana care il asambleaza (imaginati-va experienta pe care o va avea acel tata in timp ce descopera diploma pas cu pas, piesa cu piesa). Are si scop decorativ dupa asamblare. Am inclus in colet o rama si un suport pentru birou. Fiecare felicitare personalizata pe puzzle se livreaza in cutie cadou!

Modele Diplome de Merit Personalizate Online
(unde putem scrie ce apreciezi tu cel mai mult la tatal tau).

IATA CATEVA EXEMPLE. PUTEM CREA CEVA SPECIAL PENTRU NEVOILE TALE
- click pe imagine pentru marire -

  • DIPLOMA PENTRU SOTIE
  • DIPLOMA PENTRU SOT
  • DIPLOMA PENTRU NASI
  • DIPLOMA PENTRU SEF
  • DIPLOMA PENTRU TATA
  • DIPLOMA PENTRU MAMA
  • DIPLOMA PENTRU PROFESOR
  • DIPLOMA PENTRU IUBIT


Cateva imagini cu ceea ce vei primi de la noi (un cadou personalizat gata pregatit pentru a fi oferit)
Cutia Cadou + Piesele Puzzle din Lemn (in saculet de bumbac) + Rama Lemn Alba + Suport Metal Alb
- click pe imagine pentru marire -


IATA CUM ARATA UN PUZZLE CREAT DE NOI (URMARESTE PREZENTAREA VIDEO)
O surpriza perfecta pentru tatici? Clientii nostri spun ca da!

Indiferent daca este ziua tatalui sau orice alta ocazie speciala care il pune pe tatal tau in centrul atentiei, el merita cu siguranta din partea fiului sau a fiicei lui, un cadou pe masura, un cadou personalizat memorabil, acel "ceva" care sa-i aduca aminte de momentul in care fiica sau fiul lui s-au hotarat sa-l felicite de ziua lui, sau de ce nu, pentru ca este "cel mai bun tata din lume". Desigur o diploma personalizata tip felicitare cu mesajul potrivit reprezinta un cadou deosebit si pare a fi surpriza perfecta. Dar ce poate fi mai memorabil pentru tati decat acel moment cand va descoperi diploma "facuta din piese" si frumos ambalata intr-un saculet cu fundita? Ora care va fi experienta unui tata atunci cand fiecare piesa este numerotata pe spate, si el isi construieste usor felicitarea piesa cu piesa, pas cu pas ghidandu-se doar dupa numerele de pe spate? Cum ar fi sa afle singur mesajul de felicitare al baiatului sau a fetei lui pe diploma in timp ce o contruieste?

Noi va garantam ca va fi o surpriza si o experienta deosebita pentru acel tata. O exeperienta care va fi tinuta minte si va starni emotii de fiecare data cand aceasta diploma va fi observata pe birou sau in biblioteca lui, frumos inramata pe un suport alb. Stiti o modalitate mai frumoasa si inedita de a transmite felicitari pentru tatici? Sau o idee mai potrivita pentru a face surprize pentru tatici? Va recomandam cadoul nostru! Nu spunem doar noi, spun clientii care au comandat de la noi aceste felicitari tip diplome pe puzzle. 99% din feedbackurile primite de la clienti se refera la cat de deosebit a fost momentul cand si-a contruit singur mesajul si ce emotii frumoase a creat cadoul notru personalizat. A fost catalogat drept "cadoul surpriza perfect". Va asteptam cu ideile voastre despre cum sa personalizam acest cadou unic. Spuneti-ne care credeti ca este mesajul de felicitare pentru tatal tau, iar noi vom realiza un cadou perfect personalizat pentru nevoile dvs. si promitem ca va fi acea surpriza perfecta pentru orice tata din partea ficei sau fiului. Va asteptam cu drag :).TE INTERESEAZA ACEST CADOU?
CITESTE MAI MULTE DESPRE CEEA CE FACEM SAU PLASEAZA COMANDA MAI JOS