Avem 4 modele de puzzle din care poti alege.

Fiecare model a fost gandit pentru a surprinde persoana care il asambleaza (mesajul surpriza aflandu-se pe ultimele 2-3 randuri de piese). Are si scop decorativ dupa asamblare. Am inclus in colet o rama si un suport pentru birou.

Modele Mesaje "Sunt Insarcinata!"
- tine minte numarul modelului care iti place (ti se va cere in formularul de comanda) -
- click pe imagine pentru marire -

  • SUNT INSARCINATA - MODEL NR.1
  • SUNT INSARCINATA - MODEL NR.2
  • SUNT INSARCINATA - MODEL NR.3
  • SUNT INSARCINATA - MODEL NR.4


Cateva imagini cu ceea ce vei primi de la noi
Cutia Cadou + Piesele Puzzle din Lemn (in saculet de bumbac) + Rama Lemn Alba + Suport Metal Alb
- click pe imagine pentru marire -


IATA CUM ARATA UN PUZLE CREAT DE NOI (URMARESTE PREZENTARE VIDEO)
TE INTERESEAZA ACEST CADOU?
CITESTE MAI MULTE DESPRE CEEA CE FACEM SAU PLASEAZA COMANDA MAI JOSCum anunti parintii ca esti insarcinata?

Odata ce sunt anuntati de sarcina, parintii nostri isi fac intrarea in a doua tinerete. Asa cum merii sau liliecii infloresc in zilele calduroase de toamna, cei care ne-au dat viata au parte de o noua si ultima inflorire, dulce-amara, alaturi de nepotel sau nepotica. Iar aceasta se intampla pentru ca intre copilul si parintii tai se creeaza o legatura afectiva foarte puternica si diferita de cea parinteasca. Diferenta exista in complicitate si experienta. Daca tu inveti clipa de clipa sa fii parinte alaturi de copilul tau, bunicii au deja aceasta experienta si poseda o cunoastere mult mai buna a mecanismelor de functionare a mintii copiilor. De asemenea, daca la tine exista un surplus de responsabilitate cauzat adesea de excesul de zel, ei sigur inteleg mai bine nevoia de libertate a copilului. In ceea ce priveste complicitatea, nepoteii sunt o sursa de vitalitate pentru bunici, le anima viata si le starnesc amintirile tineretii.

Parintii sunt cei care ti-au dat viata, cei care ti-au luminat caile destinului cum au stiut mai bine si au vegheat asupra ta neincetat, iar acum, cand in pantecul tau viata incepe sa incolteasca, tu esti cea responsabila de a-i anunta ca le calci pe urme si ca o sa fii la randul tau mama. Pentru tot ceea ce au facut pentru tine, pentru sacrificiile facute si grija pe care ti-au purtat-o mereu, este datoria ta sa faci clipa in care ii anunti ca esti insarcinata, cat mai fericita. Trecerea de la parinte la bunic este destul de delicata astfel incat necesita pregatire prealabila a anuntului. Cum sa le spui parintilor ca esti insarcinata, ce metode sa folosesti, sa le tii un discurs lung ca sa isi dea seama singuri si apoi tu sa confirmi sau sa le faci o surpriza, cum ar fi un test de sarcina impachetat, un body personalizat cu „veti fi bunici” sau cani cu „cei mai buni bunici”- sunt multe decizii de luat intr-un timp destul de scurt.

Pentru toate aceste probleme, noi avem o singura solutie care te scapa de discursul prealabil, de un cadou simbolic si de greutatea apasatoare a marelui anunt, pentru ca le are pe toate la un loc. Solutia noastra este un puzzle personalizat si este o oferta de nerefuzat. Pepuzzle.ro iti punem la dispozitie in mai multe modele, alaturi de o rama cu suport si o cutie de cadou splendida, puzzle-uri pe ale carui piese se afla mesajul tau. Iar pentru ca ne plac la fel de mult ca tie surprizele, mesajul sta pe ultimele randuri de piese, astfel incat curiozitatea si suspansul sa le sporeasca mirarea.

Anuntandu-ti parintii ca esti insarcinata folosind un puzzle, fii convinsa ca aceasta surpriza le va starni si mai multe emotii. Puzzle-ul va face ca amintirea sa fie una de neuitat atat la propriu, pentru ca acesta va putea fi pus in rama si tinut la loc de cinste, cat si la figurat prin unicitatea surprizei. Pe pepuzzle.ro, ne ingrijim de tot ce ai nevoie, tu trebuie doar sa dai click si sa iti scrii adresa, noi ne ocupam de restul.TE INTERESEAZA ACEST CADOU?
CITESTE MAI MULTE DESPRE CEEA CE FACEM SAU PLASEAZA COMANDA MAI JOS