Avem 4 modele de puzzle din care poti alege.

Fiecare model a fost gandit pentru a surprinde persoana care il asambleaza (mesajul surpriza aflandu-se pe ultimele 2-3 randuri de piese). Are si scop decorativ dupa asamblare. Am inclus in colet o rama si un suport pentru birou.

Modele Cadouri Nasi Cununie
- tine minte numarul modelului care iti place (ti se va cere in formularul de comanda) -
- click pe imagine pentru marire -

  • CERERE CUNUNIE - MODEL NR.1
  • CERERE CUNUNIE - MODEL NR.2
  • CERERE CUNUNIE - MODEL NR.3
  • CERERE CUNUNIE - MODEL NR.4


Modele Cadouri Nasi Botez
- tine minte numarul modelului care iti place (ti se va cere in formularul de comanda) -
- click pe imagine pentru marire -

  • CERERE BOTEZ - MODEL NR.1
  • CERERE BOTEZ - MODEL NR.2
  • CERERE BOTEZ - MODEL NR.3
  • CERERE BOTEZ - MODEL NR.4


Cateva imagini cu ceea ce vei primi de la noi
Cutia Cadou + Piesele Puzzle din Lemn (in saculet de bumbac) + Rama Lemn Alba + Suport Metal Alb
- click pe imagine pentru marire -


IATA CUM ARATA UN PUZLE CREAT DE NOI (URMARESTE PREZENTARE VIDEO)
TE INTERESEAZA ACEST CADOU?
CITESTE MAI MULTE DESPRE CEEA CE FACEM SAU PLASEAZA COMANDA MAI JOSIdei de cadouri pentru viitori nasi de cununie sau botez! Ofera-le cadou un puzzle personalizat din lemn.

Incepand cu primul piciorus lovind burtica, apar si primele griji legate de puiul vostru, iar pe masura ce aceasta se rotunjeste, la fel se intampla si cu responsabilitatile. Chiar daca bebelusul vostru este inca in burtica, aceasta nu il impedica sa va dea batai de cap inca de pe acum. Greturile, poftele, controalele medicale, primele lucrusoare cumparate, instalarea patutului sunt cateva lucruri care descriu aceasta frumoasa si tumultoasa etapa de acomodare cu viata de parinte. Tot ceva care caracterizeaza aceasta perioada sunt si primele decizii responsabile si cruciale pentru bebelusul voastru. Iar aici este vorba despre numele lui, dar mai ales despre cei care i-l dau: despre viitorii lui nasi

In zilele noastre, numele nasilor nu mai revine automat copiilor ca in trecut, insa ei raman la fel de importanti pentru viata copilului nostru. Ei sunt cei care vor initia copilul in tainele crestinismului incepand cu cea mai importanta, botezul. Legatura de prietenie sau de rudenie dintre viitori nasi si parinti care se transmite asupra copilului este adusa la un alt nivel de spiritualitate prin intermediul botezului. Iar aceasta pentru ca evenimentul instituie o comuniune spirituala intre cele doua parti.

Ca parinti spirituali, datoria pentru viitorii nasi este sa vegheze asupra sanatatii sufletesti a copilului vostru si sa ii ofere educatie religioasa, dar mai ales sa ii fie un sprijin in plus in problemele vietii. A fi nasul unui copil implica o multime de responsabilitati, de aceea, atunci cand alegi persoana potrivita, trebuie sa alegi si o modalitate potrivita de a o convinge. Conform mentalitatii romanesti, este normal ca atunci cand vrei ca cineva sa fie nasul tau de botez sau de cununie sa ii oferi un plocon, drept cadou pentru o asemenea favoare pe care acesta ti-o face. In trecut era adesea vorba despre multa mancare. Astazi, cadoul reprezinta mai degraba ceva simbolic, prin care sa marchezi fizic evenimentul si o modalitate de a le arata recunostinta viitorilor nasi. Iar daca stii ca misiunea va parea grea pentru ei, poti considera cadoul si o modalitate de a ii convinge sa isi ia acest angajament.

Daca ti se pare ca o sticla de vin bun si o floare in ghiveci deosebita nu sunt de ajuns (sau nu este o idee de cadou completa) pentru cei pe care i-ai ales nasi pentru viitor, si esti in cautarea unui cadou original, amuzant si impresionant, asezoneaza cadoul tau cu un puzzle personalizat. Usor de comandat si gata impachetat, puzzle-ul se va transforma intr-un tablou cu suport odata ce nasii au descoperit mesajul vostru. Daca ideea cu vinul si floarea vi se pare prea clasica, puzzle-ul poate ajunge la cei pe care ii doriti drept nasi, alaturi de lucrurile pe care stiti ca si le doresc sau ca le fac placere.

Pentru cinstea pe care v-o fac fiind nasii copilului vostru, de departe acestia merita ceea ce este mai bun. Multitudinea ideilor de cadouri din mediul online te poate coplesi atunci cand nu ai inspiratie asa ca evit-o alegand cadouri care li se potrivesc viitorilor nasi: noua carte lansata de autorul preferat, poate cu autograful pe ea, o sa o incante pe nasa ta bookaholica, la fel si un parfum persistent sau un set de ceaiuri cu arome insolite. Pentru nasul tau poti alege tot o carte noua, daca stii ca el si nasa impartasesc aceeasi pasiune pentru carti sau o cravata pe care sa o poarte la botez. Iar daca te temi ca ai putea da gres si ca nu le cunosti gusturile viitorilor nasi, stai linistit: puzzle-ul va fi oricum o surpriza inedita, un cadou placut si o amintire de neuitat.TE INTERESEAZA ACEST CADOU?
CITESTE MAI MULTE DESPRE CEEA CE FACEM SAU PLASEAZA COMANDA MAI JOS