Avem 4 modele de puzzle din care poti alege.

Fiecare model a fost gandit pentru a surprinde persoana care il asambleaza (mesajul surpriza aflandu-se pe ultimele 2-3 randuri de piese). Are si scop decorativ dupa asamblare. Am inclus in colet o rama si un suport pentru birou.

Modele Mesaje "Sunt Insarcinata!"
- tine minte numarul modelului care iti place (ti se va cere in formularul de comanda) -
- click pe imagine pentru marire -

  • SUNT INSARCINATA - MODEL NR.1
  • SUNT INSARCINATA - MODEL NR.2
  • SUNT INSARCINATA - MODEL NR.3
  • SUNT INSARCINATA - MODEL NR.4


Cateva imagini cu ceea ce vei primi de la noi
Cutia Cadou + Piesele Puzzle din Lemn (in saculet de bumbac) + Rama Lemn Alba + Suport Metal Alb
- click pe imagine pentru marire -


IATA CUM ARATA UN PUZLE CREAT DE NOI (URMARESTE PREZENTARE VIDEO)
TE INTERESEAZA ACEST CADOU?
CITESTE MAI MULTE DESPRE CEEA CE FACEM SAU PLASEAZA COMANDA MAI JOSCum anuntam sarcina in familiei? Mesaje originale sa Anunti Ca Esti Insarcinata!

Familia reprezinta radacina fiecarui om, locul de unde vine, din care pleaca si locul din care isi trage atat trecutul, cat si viitorul, precum o seva. Importanta cruciala a familiei deriva din faptul ca aceasta este coconul care formeaza si protejeaza puiul din interiorul ei. Iar, odata iesit din cocon, tot familia este cea care ii ofera omului bagajul pe care il ia cu el in calatoria prin viata: un bagaj genetic, psihologic si social care dainuie chiar mai mult decat omul insusi, prin copii si nepotii acestuia. Dincolo de aceasta nepretuita mostenire spirituala, familiei ii datoram timpul, grija si indrumarea pe care ne-a oferit-o.

Tocmai din aceste motive, atunci cand suntem pe cale sa marim familia, este de datoria noastra sa ii anuntam intr-un mod pe masura importantei lor. Nu cred ca este familie care sa nu se bucure de vestea unei noi sarcini in interiorul ei, asa ca anuntandu-i intr-un mod iesit din tipare, le veti spori bucuria si mai mult. O astfel de modalitate originala este sa ii lasi sa descopere singuri. Nu, nu sa descopere dupa cateva luni, cand burtica se rotunjeste, ci sa descopere singuri mesajul tau, punand cap la cap piesele unui puzzle personalizat splendid.

Colorat si frumos impachetat, gata de comandat de pe pepuzzle.ro, puzzle-ul tau personalizat nu va intarzia sa apara daca citesti acest articol si iti place ideea noastra. Piesele din lemn viu colorat ale puzzle-ului vor aduna toti membrii familiei in jurul mesei si le vor starni curiozitatea. Daca vei regiza surpriza intr-un mod profesionist, nici nu le va trece prin minte ca acele piese construiesc de fapt fericirea lor. Iar partea amuzanta este ca vestea sarcinii in familie se afla pe ultimele piese ala puzzle-ului, ceea ce ii va pune pe cei dragi in suspans.

Aparitia unei sarcini in familie inseamna mai mult decat bucuria unei noi vieti. Odata nascut, bebelusul modifica statutul fiecarui membru al familiei, in special daca vorbim despre primul nascut. Vestea sarcinii in familie transforma fiica in mamica, sora in matusa, mama in bunica si chiar bunica in strabunica. Cu alte cuvinte, inceputul vietii bebelusului, este si inceputul unei noi etape din viata fiecarui membru al familiei.

De asemenea, sarcina intareste si mai mult alianta intre familii. Desigur ca este importanta casatoria, dar un copil reprezinta o legatura fizica si de sange intre familii. Parintii vostri vor deveni bunicii la care copilul va merge in vacanta si pentru care se vor intrece ca sa il rasfete. Facuta intr-un mod atat de original cum este puzzle-ul, vestea sarcinii in familie este si un bun prilej de a destinde atmosfera si a ii familiariza mai usor pe cei dragi cu noul statut pe care il vor avea.

Introducand astfel puiul in familie, fiti convinsi ca va fi primit cu bratele deschise si cu multa caldura in suflet. Iar cand va creste, aratandu-i puzzle-ul din rama, bunicii ii vor spune micutului sau micutei cum a inceput povestea venirii sale pe lume: piesa cu piesa.TE INTERESEAZA ACEST CADOU?
CITESTE MAI MULTE DESPRE CEEA CE FACEM SAU PLASEAZA COMANDA MAI JOS