Top Idei cereri in casatorie – 5 cele mai frumoase

Atunci cand te-ai descis sa faci urmatorul pas in relatia voastra si sa o oficializezi, suntem convinsi ca intampini destul de multe probleme in planificarea acestui mare eveniment din viata ta, mai ales atunci cand cauti texte si idei potrivite pentru a o cere de sotie. Pe langa inel, urmatoarea etapa in punerea in plan a cererii in casatorie este felul in care o ceri.

Pentru ca este persoana cea mai importanta pentru tine, merita sa fie ceruta oficial in cel mai special mod cu putinta. Este destul de stresant sa alegi o varianta din multimea de idei gasita pe internet. De aceea noi ne-am gandit sa creeam un top cu 5 cele mai frumoase cereri in casatorie si sa te lasam pe tine sa alegi in functie de ceea ce crezi ca se potriveste alesei tale.

Locul 5: Cerere in casatorie la cumparaturi

Pentru locul 5 al topului am ales aceasta idee, gandindu-ne la cat de iesita din comun este. Poate ca nu este un cadru prea romantic, dar este cu siguranta un cadru de cerere in casatorie la care nu s-ar gandi nimeni. Nu iti imagina ca te pui in genunchi si sa ii juri iubire in mijlocul raftului de paste. Noi ne gandeam la ceva mai spectaculos cum ar fi sa vorbesti cu cei de la directia de informatii clienti sa o anunte in difuzoare pe iubita ta sa se prezinte acolo, iar tu sa o astepti cu inelul si florile aferente.

Locul 4: Cerere in casatorie cu o surpriza

Desigur ca cererea in casatorie este o surpriza in sine, dar ce ar fi sa amplifici surpriza cu o alta surpriza. Ne referim aici la o cerere mai putin clasica in care ea sa descopere singura mesajul tau, inainte de a te pune in genunchi si a ii pune marea intrebare. Un puzzle personalizat cu texte, pe care ea sa il puna cap la cap sau un ravas in care sa descopere ceea ce vrei sa ii zici sunt doar cateva idei pentru locul 4 in acest top.

Locul 3: Cerere in casatorie printr-o harta

Pe locul 3 avem tot un soi de cerere in casatorie surpriza, dar la care prezenta ta este 100% obligatorie. Iar aceasta pentru ca tu esti cel care va trebui sa ii citeasca harta. Daca iti place aceasta idee, pune-te pe treaba. Pasul 1 este sa creezi o harta a locurilor cele mai importante pentru voi, locul primei intalniri, locului prmului sarut, locul primei iesiri in oras si asa mai departe. Pasul 2: pune-o fata in fata cu harta si „plimb-o” printre cele mai frumoase momente din viata voastra pana ajungi la momentul din prezent in care te pui in genunchi si ii pui marea intrebare.

Locul 2: Geocatching

Tot la capitolul harti, descoperiri si surprize se afla si locul 2 in top. Geocatching este o „vanatoare de comori”. Comorile sunt in locuri mai apropiate sau indepartate de tine, le poti vedea pe harta geocatching si sunt niste cutiute de diverse forme in care sunt carnetele pe care cautatorii de comori se noteaza. Fara sa ii dai de banuit, pune inelul acolo sau vorbeste cu cineva sa o faca si mergi cu iubita ta sa il descoperiti. Sau gaseste singur comoara, scrie marea intrebare pe carnetel si apoi adu-o pe iubita ta sa descoperiti cutiuta impreuna. O sa descopere o comoara mai mare decat se atsepta!

Locul 1: Cere-o sarind cu parasuta

Pentru ca este vorba de locul 1 in top, ne-am gandit sa alegem ceva cu adevarat nebunesc. Toate ideile sunt frumoase, topul nu este neaparat o ierarhie in functie de frumusetea lor, ci mai degraba in functie de gradul de ciudatenie sau nebunie. Asa ca daca unul dintre voi nu sta bine cu inima, nu va recomandam aceasta metoda. In schimb, daca sunteti amatori de senzatii tari, locul 1 in top este pentru voi. Incepand ca o activitate cu mult suspans facuta pentru amuzament, se va termina cu o portie dubla de adrenalina, entuziasm si posibile lacrimi.

Indiferent de ideea pe care o alegi, este foarte important sa tinem cont in primul rand de ceea ce ii place ei mai mult, de firea sau preferintele ei, pentru a nu transforma surpriza in ceva neplacut la adresa viitoarei tale sotii.× WhatsApp