Mesaje Cerere Nasi Botez

In momentul in care se organizeaza un botez, alegerea nasilor este un moment important. Nasii sunt responsabili pentru sprijinirea parintilor copilului si ii ajuta pe acestia sa indeplineasca cu succes anumite obligatii. De asemenea, nasii au un rol important in viata copilului, mai exact, pot crea oportunitatea ca cel mic sa lege o conexiune speciala cu el. In cadrul acestui articol vei afla mai multe despre tipurile de mesaje pe care le poti folosi pentru a cere pe cineva ca nasi de botez.

Iata cateva mesaje prin care poti cere niste nasi de botez

Mesaje formale

Aceste tipuri de mesaje se pot folosi in cazul in care doresti sa fii politicos si respectuos cu persoanele carora vrei sa le transmiti mesajul. In general, aceste mesaje sunt potrivite pentru a fi trimise catre persoane pe care nu le cunosti foarte bine sau catre persoane cu un statut social mai inalt. Un exemplu bun prin care poti solicita in mod formal unor persoane sa devina nasii copilului tau este: “Ne-ar face o deosebita placere sa fiti alaturi de noi in timpul bozetului copilului nostru si suntem siguri ca veti fi niste nași minunati”.

Mesaje informale

In cazul in care iti doresti sa fii mai relaxat si sa folosesti un ton mai prietenos, poti folosi mesaje informale. Aceste mesaje sunt potrivite pentru a fi trimise catre persoane cu care ai o relatie mai apropiata, cum ar fi prieteni sau rude. Un bun mesaj pentru aceste tipuri de persoane poate fi cel urmator: “Vrem sa va cerem sa fiti nasii copilului nostru la botezul ce va avea loc in curand. Suntem siguri sa veti fi niste nasi minunati si ca veti avea o relatie speciala cu copilul nostru”.

Mesaje creative

Daca vrei sa fii mai original, poti folosi cu cea mai mare incredere mesaje creative. Aceste mesaje pot fi sub forma de poezie, cantece sau glume si sunt cele mai potrivite pentru a fi trimise catre persoane care apreciaza originalitatea dar si umorul. “In curand va fi botezul si va rugam sa fiti nasii copilului nostru. Nasi pentru o zi dar prieteni pe viata”.

Un puzzle te ajuta sa faci o cerere memorabila

Daca vei apela la Pe Puzzle atunci vei stii ca momentul cererii de nasilor de botez va fi unul de neuitat. Cu acest puzzle vei reusi sa impresionezi orice tip de persoana si vei transforma aceasta cerere intr-un moment de neuitat.

Mesajul pe care vrei sa il transmiti va fi imprimat pe bucatelele de puzzle care vor fi gata pregatite astfel incat tu sa poti organiza frumoasa cerere.

Puzzle-ul este realizat din lemn de cea mai buna calitate iar imaginea rezultata va fi una unica. Acest puzzle nu vine singur, din contra, este insotit de o rama din lemn dar si de un suport metalic pentru birou. Cu siguranta se va transforma intr-o experienta de neuitat si va ramane vesnic intiparit in amintirea persoanelor dragi tie. Apeleaza cu cea mai mare incredere la Pe Puzzle si cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta.

Idei generale in alegerea mesajului potrivit

In concluzie, a cere pe cineva ca nasi de botez este cu siguranta un moment important. Modul in care alegi sa faci asta trebuie sa fie unul creativ si din acest motiv, mesajul va fi cel care va face de fiecare data diferenta. Alege sa trasmiti aceasta cerere intr-un mod inedit si vei vedea ca persoanele dragi tie vor aprecia asta.× WhatsApp