Mesaje Cerere Nasi Cununie

A cere pe cineva ca nasi de cununie este o traditie importanta in multe culturi si religii. Aceasta este o oportunitate speciala de a fi onorati si recunoscuti ca fiind persoanele de incredere si de sprijin pentru cuplul care urmeaza sa se casatoreasca. In acest articol vom discuta despre mesajele pe care le poti folosi pentru a-ti cere prietenii sa fie nasi de cununie. Mesajul in aceasta cerere este foarte important si merita toata atentia din partea ta.

Iata care sunt tipurile de mesaje de cerere nasi de cununie

Mesajul traditional

Un tip de mesaj traditional poate fi cel urmator “Dragi prieteni, v-am ales pe voi sa fiti nasi nostri de cununie. V-am ales pentru ca va simtim aproape si ca sunteti speciali pentru noi. Va rugam sa ne acordati aceasta onoare si sa fiti alaturi de noi in acest moment special al vietii noastre. Va multumim!

Mesajul personalizat

Un mesaj personaliza pe care il puteti folosi este cel urmator “Dragii nostri prieteni, nu ne putem imagina un moment mai special in viata noastra decat cel in care ne vom uni prin casatorie. Si nu ne putem imagina pe altcineva mai potrivit decat voi sa fiti alaturi de noi in aceasta zi. V-am ales pentru ca ne cunoastem de mult timp si pentru ca ne-ati fost intotdeauna alaturi in momentele importante. Va rugam sa acceptati cererea noastra de a fi nasi nostri de cununie si sa ne ajutati sa facem aceasta zi una de neuitat.

Mesajul romantic

Un mesaj romantic care cu siguranta va ajunge la inimile celor dragi poate fi cel urmator “Dragii nostri, ne gandim la voi in aceasta perioada speciala a vietii noastre si ne-am dat seama ca nu ne putem imagina sa ne casatorim fara sa va avem alaturi de noi. V-am ales pentru ca va iubim si ca va respectam si pentru ca ne-am dorit sa impartasim cu voi acest moment unic si special. Va rugam sa ne acordati aceasta onoare de a fi nasi nostri de cununie si sa ne ajutati sa facem aceasta zi una de neuitat.

Mesajul amuzant

Daca sunteti persoane joviale atunci urmatorul mesaj este mai mult decat potrivit “Dragii nostri prieteni, stiti ca nu putem face asta fara voi, nu-i asa? Nu pentru ca nu am putea, ci pentru ca va iubim si ne dorim sa fiti alaturi de noi in aceasta zi speciala. V-am ales pentru ca suntem siguri ca veti fi cei mai tari nasi din toata lumea si pentru ca aveti abilitatea de a face orice petrecere sa fie memorabila. Va rugam sa ne acceptati cererea de a fi nasi nostri de cununie si sa ne ajutati sa facem aceasta zi una de neuitat.

Cum sa-i livram mesajul?

Toate aceste mesaje se pot tipari pe un puzzle persoanlizat din lemn, care va face aceasta cerere una memorabilia. Pe Puzzle iti ofera puzzle-ul de care ai nevoie pentru crea un moment de neuitat.

Concluzii generale cu privire la mesaje de cerere nasi cunune

In final, este important sa retii ca mesajul pe care il transmiti trebuie sa fie personal si sa reflecte personalitatea voastra si a cuplului. Oferiti-le prietenilor vostri motivul pentru care ii alegeti sa fie nasi si exprimati-le recunostinta voastra pentru ca au acceptat aceasta cerere. Cu siguranta vor fi incantati sa faca parte din aceasta zi speciala a vietii voastre.× WhatsApp