Idei de mesaje pentru anuntarea sarcinii

Anuntarea sarcinii este un moment important in viata oricarei femei insarcinate. Este un moment in care parintii incep sa se pregateasca pentru sosirea noului membru al familiei si sa impartaseasca bucuria lor cu cei dragi. Exista mai multe moduri de a anunta sarcina, iar in acest articol vom explora cateva dintre cele mai populare tipuri de mesaje pentru a face acest anunt in cel mai interesant mod posibil.

Cat de importanta este anuntarea sarcinii

Anuntul sarcinii este un moment important pentru cei doi parinti. Un copil este o binecuvantare si trebuie sa fie anuntat asa cum se cuvine. Din acest motiv, proaspetii parinti trebuie sa faca acest mare anunt intr-un mod impresionant. Venirea unui bebelus este unul dintre cele mai fericite evenimente care se pot intampla in familie, dar si o noua etapa de viata a acesteia, mai ales daca este vorba despre primul nascut. Primul nascut inseamna modificarea statutului vostru din adulti in parinti cu norma intreaga. Chiar si daca este vorba de al doilea, al treilea sau al patrulea copil, venirea sa pe lume inseamna marirea si prosperitatea familiei. In esenta, aparitia unui bebelus reprezinta un eveniment din categoria celor importante, a celor care sunt decisive pentru viața ta si a celor dragi si de aceea merita anuntata intr-un mod deosebit, de neuitat.

Iata care sunt idei de mesaje pentru anuntarea sarcinii

Mesajul foto

Unul dintre cele mai populare moduri de a anunta sarcina este prin intermediul unui mesaj foto. Acesta poate fi o fotografie a ecografiei, a perechii de pantofi de bebelus sau a unei pancarte personalizate care anunta venirea pe lume a noului membru al familiei. Aceste fotografii pot fi apoi distribuite pe retelele de socializare sau pot fi trimise prin mesaje text sau e-mailuri.

Mesajul video

O alta optiune populara este mesajul video. Acesta poate fi un scurt clip care prezinta ecografia, perechile de pantofi sau pancarta personalizata. Parintii pot apoi sa adauge o descriere personalizata si sa distribuie clipul pe retelele de socializare sau sa il trimita prin mesaje text sau e-mailuri.

Mesajul personalizat

Un mesaj personalizat este un alt mod minunat de a anunta sarcina. Acesta poate fi o carte postala sau o nota personalizata care anunta sosirea noului membru al familiei. Parintii pot sa isi foloseasca creativitatea pentru a crea un mesaj unic si personalizat.

Mesajul prin intermediul unui tort sau a unei prajituri

Un alt mod dulce de a anunta sarcina este prin intermediul unui tort sau a unui cupcake. Acestea pot fi personalizate cu mesaje speciale care anunta sosirea bebelusului sau cu decoruri care sugereaza o tema legata de nastere. Aceste dulciuri pot fi apoi distribuite in familie sau la petreceri. Cu siguranta cei dragi vor aprecia aceasta modalitate de a anunta sarcina.

Mesajul cu ajutorul animalelor de companie

Animalele de companie pot juca un rol important in anuntarea sarcinii. Parintii pot sa ii invete pe animalele lor de companie sa poarte o pancarta sau un tricou care anunta sosirea bebelusului pe lume. Aceste fotografii pot fi apoi distribuite pe retelele de socializare sau prin mesaje text sau e-mailuri catre toti cunoscutii.

Mesaj pe un puzzle

Un puzzle personalizat realizat din lemn de cea mai buna calitate este cu siguranta o modalitate interesanta pe care persoanele apropiate o vor aprecia. La Pe Puzzle vei gasi un produs pe care sa il poti folosi pentru a face acest anunt mai interesant si mai frumos. Un puzzle personalizat este un produs care cu siguranta va atrage atentia tuturor persoanelor din jurul tau. Atmosfera emotionanta si deosebita pe care o puteti crea va face ca evenimentul sa fie o amintire si mai placuta decat poate fi. Alegand acele cadouri personalizate potrivite, si anume, un puzzle, nu numai ca sporiti surpriza si antrenati mintile celor dragi in „rezolvarea misterului”, dar aveti parte si de materializarea frumoasei amintiri, puzzle-ul putand fi pus in rama si infrumusetand atmosfera cu luciul si culoarea vie a pieselor din lemn.

Concluzie

In concluzie, exista multe moduri de a anunta sarcina si fiecare dintre ele poate fi personalizat in functie de preferintele părinților. Indiferent de metoda aleasa, anuntarea sarcinii este un moment special si ar trebui sa fie apreciat de catre toata lumea.× WhatsApp