Anunt sarcina sot: surpriza vei fi tatic

Sotul este persoana pe care o iubesti, este persoana pe care ai ales-o sa pasiti in viata impreuna, el este cel alaturi de care iti doresti sa ai o familie. Iar dorinta tocmai ce ti s-a indeplinit. Ai aflat ca esti insarcinata, ca iubirea voastra a rodit si ca viata este pe cale sa vi se schimbe. Sotul tau este cel care are tot dreptul sa afle primul vestea si tot el este cel pe care merita sa se bucure cat mai mult de ea.

Sunt doar doua cuvinte, dar odata rostite, macazul vietii voastre de cuplu se schimba, la fel si voi. Din tineri adulti, deveniti viitori parinti, din cuplu, deveniti familie, din doi, deveniti trei. Momentul in care ii spui ca esti insarcinata este unul dintre cele mai importante si decisive momente din viata de cuplu si marcheaza o noua etapa a acesteia.

Cum trebuie sa pregatim supriza

Un om atat de important pentru tine si o veste atat de importanta pentru el, merita sa se intalneasca unul cu altul intr-un mod pe masura importantei lor. Daca el nu este langa tine atunci cand a doua liniuta a testului isi face aparitia, exista sute de modalitati creative si amuzante de a ii da vestea. Chiar daca nu vrei sa faci din acest eveniment un moment unic, totusi fii rabdatoare si asteapta sa ii dai vestea fata in fata, nu prin mesaj sau la telefon. In special daca este o sarcina neasteptata un astfel de anunt, fara discutii introductive, poate genera diverse reactii negative si suntem siguri ca nu vrei ca aparitia copilului vostru sa fie intampinata astfel. O alta contraindicatie este sa nu afle vestea de la altcineva cum ar fi mama, sora, prietena ta cea mai buna. Avand in vedere ca ceea ce se dezvolta deja in pantecul tau este rodul iubirii voastre, sotul tau este cel mai indreptatit sa afle primul acest lucru.

Care sunt cele mai originale idei de surpize

Tocmai pentru a evita aceste situatii si pentru a oferi ocaziei importanta cuvenita, apeleaza la o varianta cat mai originala si creativa de a ii spune sotului ca esti insarcinata. Canile, tricourile personalizate sunt deja comune si te pot da de gol daca vrei sa ii faci o surpriza, testul de sarcina il poate speria, dar ce zici daca il lasi sa descopere singur mesajul tau? Sunt momente in viata in care vorbele nu sunt suficient de incapatoare si par prea simple ca sa cuprinda incarcatura emotionala a faptelor. Gestul tau va valora mai mult decat daca i-ai spune direct, incarcand atmosfera cu emotie.

O surpiza originala pentru sotul tau

Desigur ca te intrebi, cum sa il descopere singur? Nu citind de pe un biletel neinsemnat – e prea comun, noi avem o idee mult mai buna. Daca sotului tau ii plac surprizele si suspansul, iar tu de abia ai aflat ca esti insarcinata si scrollezi continuu pe site-uri in cautare de idei, pepuzzle.ro este ceea ce cauti. Noi intelegem importanta unui anunt sarcina si stim ca este vorba de un moment unic in viata, de aceea iti punem la dispozitie mai multe modele de puzzle personalizate din lemn de calitate, viu colorate, cu rama si suport la pachet pe care il livram frumos ambalat, in cateva zile. Apeland la puzzle-urile nostre pentru a ii spune partenerului tau ca esti insarcinata, pui la un loc marele anunt cu un cadou care marcheaza acest eveniment si o tona de surpriza in inima viitorului tatic. In zilele ramase pana la venirea puzzle-ului, pregateste strategia de atac. Gandeste-te ce l-ar bucura si surprinde-l cat mai mult: sa asamblati impreuna puzzle-ul in timp ce ii tii un discurs despre joaca, despre copii, alaturand fiecarei piese, un indiciu verbal; sau poate sa asambleze singur puzzle-ul, fara sa banuiasca nimic. Exista o multime de scenarii la care poti apela ca sa ii spui partenerului ca esti insarcinata, important este sa faci ceva care chiar sa il emotioneze.

Creeaza o atmosfera de poveste si o amintire de neuitat spunandu-i sotului tau printr-un puzzle ca esti insarcinata. Puzzle-urile noastre sunt mai mult decat cateva piese de lemn, sunt simbolul unui nou inceput de capitol al vietii voastre.× WhatsApp