Mesaje interesante pentru viitorii bunici

Esti insarcinata si nu stii cum sa iti anunti parintii? Ei bine, in cele de mai jos vei descoperi cateva modalitati interesante prin care iti poti anunta parintii ca vor deveni bunici. Poti pune in practica orice modalitate descrisa mai jos si cu siguranta iti vei sensibiliza parintii.

Cele mai interesante mesaje pentru viitorii bunici

Le poti trimite parintilor tai prin curier o cutie care sa contina o pancarta cu textul „Bine ati venit in clubul bunicilor! Esti oficial membru si trebuie sa iti asumi toate responsabilitatile care vin odata cu aceasta pozitie noua si prestigioasa. In primul rand, sa ai grija sa iti cumperi ceva tinute mai serioase si, desigur, sa te pregatesti pentru un val de pupici si imbratisari. Felicitari, bunicule/bunica!”

Trimite o fotografie cu o pereche de pantofi uriasi alaturi de o notita care sa spuna: „Cineva trebuie sa-i poarte pe acesti pantofi acum pentru ca vine un nou membru in familia noastra si va fi mult prea mic pentru a se potrivi in ei.”

O alta idee amuzanta ar fi sa trimiti o fotografie cu un copil mic care face o fata dragalasa cu textul „Nu esti singurul membru al familiei care va avea scutece la curand!”.

Trimite un mesaj care sa spuna: „Daca simti ca viata incepe sa iti ofere mai mult decat poti duce, asta pentru ca o minune este in drumul tau! Felicitari, vei deveni bunic/bunica!”

O notita simpla care spune „Gata cu grijile pentru ca vei deveni bunic/bunica! Vezi doar partea buna, vei avea o noua sursa de distractie si de pupici.”

Trimite o fotografie cu un afis care spune „S-a inchis productia!”, urmata de un mesaj simplu care sa spuna „Urmatorul model va fi disponibil in curand! Felicitari pentru faptul ca vei deveni bunic/bunica!”

Trimite o poza amuzanta cu un bunic care tine un bebelus in brate, cu textul „Vezi? Nu arata rau deloc sa fii bunic!”.

O idee ar fi sa trimiti o fotografie cu un tricou care sa spuna „Nu esti doar o persoana obisnuita, esti un bunic incredibil!”.

Trimite un mesaj cu o fotografie de la o petrecere cu baloane si cu textul „Inca o petrecere cu baloane? Da, pentru ca exista un nou membru in familia noastra care va avea nevoie de ele! Felicitari, vei deveni bunic/bunica!”.

II poti trimite un puzzle personalizat care sa contina un text interesant precum “ Te poti simti cu adevarat norocos. De anul asta vei avea parte de un nou membru al familiei cu care sa iesi in parc. Felicitari vei deveni bunic.”

Trimite un mesaj care sa spuna „Vine un nou membru in familia noastra si trebuie sa iti spun, pozitia de bunic/bunica e mult mai bine decat orice salariu sau titlu de serviciu. Felicitari, te-ai ales cu un nepot pe cinste!”

Un nepot este important pentru bunici

Nu exista nicio indoiala ca nepotii sunt o sursa de bucurie si de lumina pentru bunicii lor. Nepotii le ofera acestora o noua perspectiva asupra vietii si ii ajuta sa inteleaga mai bine lumea in care traiesc. Acestia sunt importanti nu doar pentru ca aduc zambete pe fetele bunicilor lor, ci si pentru ca le ofera ocazia de a continua sa aiba un impact asupra lumii dincolo de propriile lor vieti.× WhatsApp